Timo Kinnunen
Särkiniementie 16 A 41
70700 Kuopio
Finland

Klikkaa tästä palataksesi takaisin etusivulle - Click here to return back to the front page

Timon oivallinen Oivasivu

Oiva (Full Flavour Ice Age) on omimmillaan metsässä, ja osaa liikkua siellä ketterästi. Todennäköisesti se näkee ja haistaa enemmän kuin kertoo – tai kertoisihan se toki enemmän jos sen olisi opettanut ilmaisemaan sitä tai sitten tätä. Metsässä Oiva saattaa tavata metsällä olevia koirakavereitaan, joita täytyy tietenkin moikata. Jokainen jäännös on tutkittava, ja jätettävä viestejä koirakavereille, ja joskus on ihan pakko kieriskellä jätöksissä. Metsässä voi hyvinkin nähdä talvisin ketun tai supin jäljet, ja jäniksejälkiähän on melkein joka paikassa, vaikka ei ihan joka vuosi. Linnuista voi kesäisin nähdä joutsenia tai teeriä, huuhkajia tai haukkoja - ja metsonkin näkeminen on täysin mahdollista. Kaikkea sellaista metsään kuuluvaa.

JPG valokuvia Oivasta

Klikkaa tästä siirtyäksesi Timon Oiva oivallisena valokuvasivulle

Tällä alasivulla on eri aikoina näpsittyjä valokuvia Oivasta erilaisissa tilanteissa. Eivät nämä nyt niin ihmeellisiä ole, mutta en tiedä kenenkään ottaneen tällaisia ennen, tai edes liikkuneen kuvien maisemissa, ja ne jotka ovat siellä kulkeneet, eivät kanniskele siellä asiakseen kameraa mukanaan. Pyssy ja koira ovat todennäköisempiä matkaseuralaisia.

MP4 videoita Oivasta

Klikkaa tästä siirtyäksesi Timon oivien Oivavideoiden sivulle

Nämä videot on otettu kännykkäkameroilla, ja jotkut ehkä vähän paremmilla vehkeillä. Kameran ei tarvitse olla huippukallis jotta sillä saisi hyviä videoita; sen on vain oltava mukana juuri oikeaan aikaan, ja siinä se juju sitten piileekin. Ettei tarvitse inistä että miksi se kamera ei ollut mukana – jäi sekin video ottamatta.